Over mij

Hoi! Mijn naam is Astrid, ik ben 28 jaar en woon in een stadje dichtbij Rotterdam. Ik heb een part-time baan als distributiemedewerker op de bloemen- en plantenveiling waarvoor ik iedere ochtend als vroege vogel om 4:00 op moet staan, maar heb daarnaast iedere middag veel vrije tijd om aan andere leuke projecten te werken, waaronder dus deze blog.

Mijn hobbies zijn onder andere: sporten (hardlopen en fitness), gamen, muziek luisteren, af en toe een concert bezoeken, en gewikkeld in een fleece plaid een leuke film/serie kijken of een goed boek lezen.
Naast mijn hobbies ben ik sinds halverwege 2018 geïnteresseerd geraakt in een meer minimalistische levensstijl en heb de afgelopen maanden dus heel veel opgeruimd en weggedaan, of 'decluttered' zoals dat zo mooi heet in het Engels.

Mijn blogverhaal begon eigenlijk al in 2005. Als veertienjarig tienermeisje begon ik op "MSN live space" met bloggen, en al gauw verplaatste ik mezelf naar platfprms als web-log en punt.nl. Sinds 2009 was ik daar vrijwel mee gestopt vanwege gebrek aan motivatie en drukte tijdens mijn studie. Waar mijn blogs in 2005 meestal gingen hoe deze awkward tiener de wereld haatte, plaats ik nu liever dingen waar ik echt een passie voor heb. Daarom heb ik gekozen voor een "personal lifestyle blog". De reden waarom ik voor "Assieyeah" heb gekozen is simpelweg omdat in 2012 de naam "Astridyeah" al bezet was op YouTube en ik het liefste op elk social media platform dezelfde naam wilde gebruiken.

Wanneer je meer over me wilt weten kan je me dus altijd vinden op Twitter of Instagram.

Veel leesplezier op mijn blog!